Vanliga frågor

FAQ - Vanliga frågor

🌿Här har vi försökt samla vanliga frågor, och fyller på allteftersom. Saknar du något är du välkommen att höra av dig!🌿

 

Frågor om Treetop Bergspa 🌿

 • Jag är intresserad av Dagspa i Treetops grymma bergspa, vad gäller?

Öppettider: måndag-lördag, 15-20, hela sommaren. Pris/person: 350 kr inkl handduk. Om du vill låna badrock & tofflor, säg till när du bokar: 395 kr/person. Förboka minst 1 dag innan på [email protected] eller 031-55 39 81. PS. Är ni många rekommenderar vi att ni abonnerar en egen avdelning.

Frågor om barer och restaurang 🌿

 • När har restaurangen öppet?

Restaurangen i hotellet är under sommaren öppen 15.00-20.00.

 • Vilken sorts mat serverar Treetops restaurang?

Vi har en pubmeny med rätter för de flesta smaker. I våra paketerbjudanden ingår ofta 2- eller 3-rättersmiddagar. Konferensgäster har en egen meny att välja från. Se vår sommar- och pubmeny här.

 • Finns det utomhusbarer på Treetop?

Javisst! Vi har i skrivande stund en bar uppe i vårt fina bergspa, och en alldeles ny takbar på hotellets tak. Det går även bra att sitta ute på vår innergård, precis utanför restaurangen.

 • Vad serverar barerna?

Åbro är vår huvudleverantör av öl, och vi är även delägare i bryggeriet Två Feta Grisar som ligger ett stenkast från hotellet. Därför har vi även deras sortiment hos oss. Öl finns på fat och flaska, det finns även en bra vinlista och naturligtvis serveras drinkar både med och utan alkohol.

 • När har barerna öppet?

Under sommaren har baren inne i hotellet öppet måndag-lördag, från mitt på dagen till 22.00. Söndagar stängt. Takbaren har samma öppettider vid fint väder. Baren i bergsspa är öppen för grupper och slutna sällskap.

 • Tar ni emot kontantbetalning?

Vi är ett kontantlöst hotell, och det går bra att betala med de vanligast förekommande korten och swish.

Frågor om hotellet 🌿

 • Vilken boendestandard erbjuder hotellet?

Treetop är ett tre-stjärnigt hotell. Här finns enkel-, dubbel-, twin och familjerum, samt superiorrum med egen jacuzzi. I hotellet finns 18 hotellrum, snart 25.

Treetop har även 5 villavagnar, som är fullt utrustade med två sovrum, kök och badrum. Hyra sker främst månadsvis, men om vagnarna är lediga går det även bra att hyra veckovis.

När det är mycket bokat i Göteborg öppnar vi ibland upp våra riktigt exklusiva hotellrum uppe i bergspa.

 • Mellan vilka tider har receptionen öppet, och när kan jag checka in?

Receptionen är bemannad måndag-lördag 7-22 och söndagar 7-14. Incheckning kan ske efter 15.00 och utcheckning senast 11.00 dagen därpå.

Frågor om bokning av rum och paket 🌿

 • Hur bokar jag boende eller paket på Treetop?

Du kan boka rum och paket online, dygnet runt, här på vår hemsida. Klicka här för att komma till onlinebokningen.

 • Var hittar jag mer information om paketerbjudanden?

Här på vår hemsida finns flera förmånliga paket som inkluderar boende, spa och mat. Klicka här så kan du läsa mer och även boka paketen direkt online.

Frågor om konferens 🌿

 • Finns det konferenslokaler på Treetop?

Det finns tre konferenslokaler. Exklusiva Kronan för ledningsmöten, som ligger högt uppe i bergspa. Stammen för upp till 25 personer i entréplan, och Trädet för ca 15 personer bredvid restaurangen. Läs mer om konferens här

Frågor om avbokningsvillkor 🌿

 • När måste jag senast avboka?

Avbokningsvillkoren är olika beroende på vad du har bokat. För att enklast se vad som gäller din bokning, titta på bekräftelsen du fått från oss. 

 

Lämna din e-post och tävla om en spaweekend för två!


You are now subscribed