Vanliga frågor

FAQ - Vanliga frågor

Här har vi försökt samla vanliga frågor, och fyller på allteftersom. Saknar du något är du välkommen att höra av dig!?

 

Frågor om avbokningsvillkor

 • När måste jag senast avboka mitt hotellrum eller paket?

Avbokningsvillkoren är olika beroende på vad du har bokat. För rumsbokningar finns alternativet "ej återbetalningsbar" som har ett lägre pris, vilket innebär att bokningen inte kan ombokas eller avbokas, och du får heller inte pengarna i retur. Flexpriserna ger dig möjlighet att boka av och om senast 18.00 dagen före ankomst.

Till flera av paketen finns möjlighet att köpa till ett ombokningsskydd, se nedan vad som gäller om du köpt till detta. För att enklast se vad som gäller din bokning, titta alltid på bekräftelsen du fått från oss. 

 • Vilka villkor gäller om jag lagt till ombokningsskydd i samband med min bokning?

Ibland händer det oförutsägbara saker som gör att du inte kan checka in det datum du bokat hos oss. Därför har du möjlighet att på vår hemsida boka ett ombokningsskydd i samband med bokning av vissa paketerbjudanden. Det innebär att du kan ändra datum för din vistelse i upp till ett år, med reservation för prisändringar. Ombokning måste ske senast 48h innan ankomst via mejl till [email protected]. Har du bokat flera rum behöver du lägga till lika många ombokningsskydd. Ombokningsskydd kan endast bokas i samband med bokningen, aldrig i efterhand. 

Frågor om Treetop Bergspa

 • Jag är intresserad av Dagspa i Treetops grymma bergspa, vad gäller?

Öppettider för privatpersoner: fredag-lördag, 15-20. Pris/person: 695 kr inkl lån av handduk, badrock & tofflor. Förboka minst 1 dag innan på [email protected] eller 031-55 39 81. Badtiden är 2,5 timme. PS. Är ni fem personer och uppåt räknas ni som grupp och behöver abonnera en egen avdelning.

 • Vad är priset för att abonnera Treetop Bergspa?

Klicka på den här länken så kommer du till vår prislista som gäller grupper, från 5 personer och uppåt.

Frågor om barer och restaurang

 • När har restaurangen öppet?

Restaurangen i hotellet är i allmänhet öppen måndag-lördag 17.00-22.00. Observera dock att köket stänger klockan 20.00 och beställning måste göras innan dess. Öppettiderna kan variera något beroende på säsong. Övriga tider på förfrågan.

 • Vilken sorts mat serverar Treetops restaurang?

Vi har en pubmeny med rätter för de flesta smaker. I våra paketerbjudanden ingår ofta 2- eller 3-rättersmiddagar. Konferensgäster har en egen meny att välja från.

 • Finns det utomhusbarer på Treetop?

Javisst! Vi har en bar uppe i vårt fina bergspa, och en takbar på hotellets tak. Det går även bra att sitta ute på vår innergård, precis utanför restaurangen.

 • Vad serverar barerna?

Åbro är vår huvudleverantör av öl, och vi är även delägare i bryggeriet Två Feta Grisar. Därför har vi även deras sortiment hos oss. Öl finns på fat och flaska, det finns även en bra vinlista och naturligtvis serveras drinkar både med och utan alkohol.

 • När har barerna öppet?

Baren inne i hotellet har öppet måndag-lördag, från mitt på dagen till 22.00. Söndagar stängt. Under sommarhalvåret har Takbaren samma öppettider vid fint väder. Baren i bergsspa är öppen för grupper och slutna sällskap.

 • Tar ni emot kontantbetalning?

Vi är ett kontantfritt hotell, och det går bra att betala med de vanligast förekommande korten och swish. Vi tar även emot Epassi för friskvårdsbehandlingar.

Frågor om hotellet

 • Vilken boendestandard erbjuder hotellet?

Treetop är ett tre-stjärnigt hotell. Här finns enkel-, dubbel-, twin och familjerum, superiorrum och sparum med egen jacuzzi. I hotellet finns 25 hotellrum.

Treetop har även 5 Treetopstugor, som är fullt utrustade med två sovrum, kök och badrum. Hyra sker främst månadsvis, men om vagnarna är lediga går det även bra att hyra veckovis. Hör av dig för bokning!

När det är mycket bokat i Göteborg öppnar vi ibland upp våra riktigt exklusiva hotellrum uppe i bergspa.

 • Mellan vilka tider har receptionen öppet, och när kan jag checka in?

Receptionen är bemannad måndag-lördag 7-20 och söndagar 7-14. Incheckning kan ske efter 15.00 och utcheckning senast 11.00 dagen därpå. Observera att vi behöver avtala i förväg om ni önskar checka in före 15.00.

Frågor om bokning av rum och paket

 • Hur bokar jag boende eller paket på Treetop?

Du kan boka rum och paket online, dygnet runt, här på vår hemsida. Klicka här för att komma till onlinebokningen.

 • Var hittar jag mer information om paketerbjudanden?

Här på vår hemsida finns flera förmånliga paket som inkluderar boende, spa och mat. Klicka här så kan du läsa mer och även boka paketen direkt online.

Frågor om priser

 • Var hittar jag priser för grupper i vårt bergspa?

Vi har samlat alla priser på samma ställe. Klicka på den här länken så kommer du dit direkt. 

 • Vad kostar det att arrangera en möhippa eller svensexa på Treetop?

Vi har samlat alla priser på samma ställe. Klicka på den här länken så kommer du dit direkt. 

 • Vad kostar det att hyra Treetops limousinebuss?

Kontakta oss för prisuppgift. Det beror lite på hur lång sträckan är. [email protected]

 • Jag vill arrangera ett möte eller en konferens på Treetop. Vad kostar det?

Kontakta oss för en offert så får du all information du behöver. [email protected]

Frågor om konferens

 • Finns det konferenslokaler på Treetop?

Det finns tre konferenslokaler. Exklusiva Kronan för ledningsmöten, som ligger högt uppe i bergspa. Stammen för upp till 25 personer i entréplan, och Trädet för ca 15 personer bredvid restaurangen. Läs mer om konferens här

Frågor om frukost

 • Serveras det alltid bufféfrukost?

Normalt serveras vår läckra bufféfrukost varje morgon. MEN, vid få övernattande gäster serveras brickfrukost, vilket vi hoppas att ni har förståelse för.