Loading...

Träd in i en värld högt upp bland trädtopparna!

Träd in i en värld högt upp bland trädtopparna. Till vedeldade badtunnor, bastu, massage, bubbelbad och massor av god mat och dryck - mitt bland stammar, grenar och blad.

Treetop Spa, Hangout & Hotel är ditt originella alternativ för konferensen, personalfesten, kickoffen, bröllopsfesten eller för en sinnesrolig weekend med kompisgänget. Boka en plats i dag och ta ditt sällskap till en oförglömlig miljö bland träden.

Hotellbyggnaden med hotellrum, Harmony Spa, behandlingar och sportbar ligger nedanför berget, förutom några exklusiva rum uppe på berget.

Paketerbjudanden

Amazing Retreat

Amazing Retreat

Upplev vårt romantiska hotellrum med egen Jacuzzi, vårt avkopplande Harmony SPA & Kvällsmat. Checka in i ett av våra fantastiska hotellrum med egen Jacuzzi! Vi välkomnar dig med god frukt och mousserat vin på rummet vid ankomst. När ni är redo kan ni njuta i vårt Harmony SPA med mysiga relaxytor, uppvärmd jacuzzi och bastu för att sedan varva ner med varsin 20 minuters Klassisk Svensk Massage. Mellan klockan 16.00-19.30 måndag till fredag är ni välkomna till Restaurangen för härli

  • Frukostbuffé
  • Fruktfat med Choklad
  • Flaska mousserat vin på rummet
Boka ett förmånligt paket
Bubbling Sunday

Bubbling Sunday

Vårt romantiska paket för alla härliga söndagar för dig! Dubbelrum med egen Jacuzzi i badrummet och vid ankomst välkomnas du med rostbiff & potatissallad samt en flaska mousserat vin! Badrummet har vacker stjärnbelysning och det finns både Jacuzzibad samt en dusch. Rummen är inredda i harmoniska naturfärger, vackra tavlor, arbetsbord, balkong eller uteplats samt kaffe- och tefaciliteter. Vakna upp utvilad till en uppdukad frukostbuffé och fundera på dagens äventyr!

  • Frukost i boende
  • Flaska mousserat vin på rummet
  • Morgonrockar
Boka ett förmånligt paket

Our Instagram

NYÅRSPAKET🥂💥 Har du och dina vänner inget planerat på Nyår?
Passa då på att boka in det kanske absolut unikaste Nyårspaketet i Göteborg!

Tid: 12:00-18:00
Plats: Treetop Spa Hangout & Hotel
Pris: 995kr per person (minipris som för 5st)
Är ni färre ring och kolla tillgängligheten.
Boka på 031553981💃🏼 Du får tillgång till Harmony Spa med inomhusjacuzzi, bastu, relaxytor samt även vedeldad badtunna, vedeldat bastuhus, stor varm utomhusjacuzzi, ångbastu & klassisk bastu, högt upp bland trädtopparna!🌿 Det ingår även rostbiff med potatissallad och självklart mousserat till klockan 17:00 då vi gemensamt skålar till GP’s Fyrverkerier på första parkett mitt bland trädtopparna! 🥂🌿 Boka på 031553981 🎉Vi på Treetop önskar dig en riktigt 
God Jul! ❄️Julbord i restaurang Trädkojan❄️Nu är äntligen trappan färdig! 🌿
Den trappan som leder dig till ditt hotellrum på tredje våningen men också den trappa som leder dig till SPA-avdelningen, gymmet & behandlingsrummen på nedre våningen!🌿🤗Träd in och upptäck en spavärld för dig och dina vänner🌿

Vi på Treetop finns alltid här för dig och vi skräddarsyr alltid just ditt paket för att det ska passa just dig och dina vänner!TÄVLING!! 🌿I samband med att vi byter namn från Aquarius Spa till Treetop Spa Hangout & Hotel, ger vi dig chansen att vinna en Spakväll för dig och dina vänner bland trädtopparna!🌿 🌿Du och dina fem vänner vinner 3h Spakväll i vår avdelning Bergspa med ångbastu, klassisk bastu med panoramautsikt, stor utomhusjacuzzi & inomhuslounge. 
Varsitt glas mousserat vin, fruktfat med choklad eller ost & korvbricka och morgonrockar.
Serveringspersonal ingår och självklart är Bergsbaren öppen för försäljning av dryck och snacks!🌿 För att vara med och tävla:
🌿Gilla vår Facebook och Instagramsida.
🌿Skriv om varför just du och dina vänner ska vinna.
🌿Tagga de fem som du vill ta med.
🌿Gilla och dela inlägget.

Tävlingen avslutas 16/12 klockan 11:00 och vinnaren presenteras på sociala medier. 
Spakväll kan utnyttjas år 2020!
Lycka till 💚

#spa #spagöteborg #hotell #tävling #treetopspaVåra nya hotelldörrar har kommit!👏🏻🥰Våra bartenders Daniel & Jimmy hälsar alla gäster välkomna till vårt SPA bland trädtopparna! 🌿

Hitta hit!

Klicka här för en vägbeskrivning till Treetop.

Lämna din e-post och tävla om en spaweekend för två!


You are now subscribed