Loading...

Träd in i en värld högt upp bland trädtopparna!

Träd in i en värld högt upp bland trädtopparna. Till vedeldade badtunnor, bastu, massage, bubbelbad och massor av god mat och dryck - mitt bland stammar, grenar och blad.

Treetop Spa, Hangout & Hotel är ditt originella alternativ för konferensen, personalfesten, kickoffen, bröllopsfesten eller för en sinnesrolig weekend med kompisgänget. Boka en plats i dag och ta ditt sällskap till en oförglömlig miljö bland träden.

Hotellbyggnaden med hotellrum, Harmony Spa, behandlingar och bar ligger vid bergets fot, förutom några exklusiva rum som ligger avskilt uppe på berget.

Treetop Spas vackra huvudbyggnad

 

Paketerbjudanden

Lilla Treetop SPA

Lilla Treetop SPA

Njut av vårt mest populära paket med en övernattning och tillgång till Treetop Spa Kronan högt upp bland stammar, grenar och blad och Harmony Spa som är placerad i hotellbyggnaden vid bergets fot med rofyllda relaxytor, bastu och inomhusjacuzzi. Vakna sedan upp till en uppdukad frukostbuffé. På kvällen serveras ni en 3-rätters middag i vår restaurang. Menyn mejlas ut vid bokning. Tips: Överraska med fruktfat, rosor eller en spabehandling!

 • Spaavdelning Kronan - Högt upp bland trädtopparna
 • Trerättersmiddag
 • Frukostbuffé
Boka ett förmånligt paket
Stora Treetop SPA

Stora Treetop SPA

Två övernattningar med tillgång till Treetop Spa Kronan mitt bland stammar, grenar och blad och Harmony Spa som är placerad i hotellbyggnaden vid bergets fot med mysiga relaxytor, bastu och inomhusjacuzzi. Vakna upp till en uppdukad frukostbuffé. Båda kvällarna serveras ni en 3-rätters middag i vår restaurang och meny mejlas ut vid bokning. Tips: Överraska med fruktfat, röda rosor eller en spabehandling!

 • Spaavdelning Kronan - Högt upp bland trädtopparna
 • Trerättersmiddag
 • Frukostbuffé
Boka ett förmånligt paket
Romantikpaket

Romantikpaket

Kär, nykär eller bröllopsnatt - för er som vill rå om varandra extra mycket har vi satt ihop det perfekta paketet. När ni bokar romantikpaketet väntar en välkyld flaska mousserat vin på rummet, choklad och färsk frukt. Tillgång till Harmony Spa ingår vardagar 14.00-19.30 lördag och söndag 10.00-13.30 med bastu, relaxytor & jacuzzi. Överraska och boka redan idag!

 • Fruktfat med Choklad
 • Flaska mousserat vin på rummet
Boka ett förmånligt paket
AmazingTree

AmazingTree

Boka en avkopplande vistelse hos oss med massage, varma bastubad, bubbelpooler mitt bland stammar, grenar och blad. Ni välkomnas med fruktfat, choklad, rostbiff med potatissallad och mousserande vid ankomst. I DETTA PAKETET INGÅR: Övernattning i någon av våra mysiga rum Entré till Treetop Spa - Kronan högt upp bland trädtopparna, måndag-lördag 15.00-19.30 Entré till Harmony SPA - måndag-lördag 15:00-19:30 Två Klassisk Massage 20 minuters Två Rostbiff och potatissallad Ett fruktf

 • Treetop Spa - Kronan
 • Klassisk Massage - 20min
 • Rostbiff & Potatissallad
Boka ett förmånligt paket
Bo 3 nätter - betala för 2!

Bo 3 nätter - betala för 2!

Njut av tre sommarnätter men betala bara för två! Vi på Treetop vill att du ska få ut så mycket som möjligt under din sommar, därför vill vi ge dig en extra natt för att kunna upptäcka mer av oss och vår vackra stad Göteborg! Rummen är inredda i harmoniska naturfärger, vackra tavlor och arbetsbord. De flesta av rummen har en egen balkong eller uteplats samt kaffe- och tefaciliteter. Harmony SPA som är placerat i hotellet på markplan ingår i din vistelse och har samma öppettider som receptione

 • Frukostbuffé
Boka ett förmånligt paket
Bo 4 nätter - betala för 3

Bo 4 nätter - betala för 3

Njut av fyra sommarnätter men betala bara för tre! Vi på Treetop vill att du ska få ut så mycket som möjligt under din sommar, därför vill vi ge dig en extra natt för att kunna upptäcka mer av oss och vår vackra stad Göteborg! Rummen är inredda i harmoniska naturfärger, vackra tavlor och arbetsbord. De flesta av rummen har en egen balkong eller uteplats samt kaffe- och tefaciliteter. Harmony SPA som är placerat i hotellet på markplan ingår i din vistelse. Här kan du njuta av rofyllda rela

 • Frukostbuffé
Boka ett förmånligt paket
Bubbling Sunday

Bubbling Sunday

Vårt romantiska paket för alla härliga söndagar för dig! Dubbelrum med egen Jacuzzi i badrummet och vid ankomst välkomnas du med rostbiff & potatissallad samt en flaska mousserat vin! Badrummet har vacker stjärnbelysning och det finns både Jacuzzibad samt en dusch. Rummen är inredda i harmoniska naturfärger, vackra tavlor, arbetsbord, balkong eller uteplats samt kaffe- och tefaciliteter. Vakna upp utvilad till en uppdukad frukostbuffé och fundera på dagens äventyr!

 • Flaska mousserat vin på rummet
 • Rostbiff & Potatissallad
 • Morgonrockar och tofflor
Boka ett förmånligt paket
Golfpaket

Golfpaket

Träd in i en värld med golfspel, Spa och god mat! Vi bokar in dig och din vän hos Albatross Golfklubb som är Göteborgs mest kompletta golfanläggning. Med 36 hål, fördelade på en 18-hålsbana, en 9-hålsbana, samt en fantastisk korthålsbana och gedigna övningsområden, passar Albatross GK såväl nybörjaren, som den mest erfarne. Efter golfrundan har vi reserverat bord i Treetops Pubrestaurang där ni serveras varsin trerättersmeny. Meny skickas ut vid bokning.

 • Greenfee hos Albatross Golfklubb
 • Spaavdelning Kronan - Högt upp bland trädtopparna
 • Trerättersmiddag
Boka ett förmånligt paket

Our Instagram

Från att beställa en god drink i baren till att skratta med dina vänner i värmen, mitt bland träden💚 Vilken kombo!! 
Kika vad vi har för alternativ på hemsidan🌞☘️ länk i profilen🌝Slå på ljudet och njut av fåglarnas morgonsång här på Treetop😍
Vilken underbar start på Lördagen!-
-

#fågelsång #sing #tree #morning #godmorgon #sun #lördag #trädtopparnaHangout i vårt namn betyder Gött häng, mitt bland stammar, grenar och blad 😎🌿 #treetopspa #hotellgöteborg #spagöteborg #hangoutVi tänker på våra bin och humlor 🐝 därför sparar vi en sommaräng vid sidan av vårt hotell 🌿

#räddabina #treetophotel #sommarängEn vision börjar med att man vänder blicken uppåt. Inte nedåt. 
Innovation kräver ett stort mått entreprenörskap. Och så en ännu större dos egensinnighet. 
Att våga vända på begreppen. Bygga vertikalt när andra håller sig nere på marken. 
Göra något högst personligt när så många andra bara följer strömmen. 
Skapa sin egen värld, men hålla den öppen för alla. 
Detta är en plats för gemenskap och umgänge snarare än för individualism och 
introverta lösningar. 
Ett ställe som är tillåtande, inkluderande och fyllt av upplevelser. 
En plats med glimten i ögat istället för gurkskivor på ögonen. 
Under några decennier har vår spa- och hotellskapelse fått växa, med fötterna på 
jorden och förgreningar upp mot himlen. Resultatet är en annorlunda upplevelse med bad, umgänge, fest och häng bland trädtopparna eller i hotellet med restaurang och mötesplatser. 
Ett stycke verklighetsflykt, mitt i vardagen. 
Så vänd blicken uppåt, mot trädtopparna. Det är där vi ses.

#spahotel #göteborg #hotelgöteborg #trädtoppar #festDet är lika fantastisk varje vår då våra syrener slår ut på Treetop! 😍🌸 I bakgrunden skymtar ni vår nybyggda takbar med härlig kvällssol ☀️Välkomna till oss på Treetop🌿 vi har öppet precis som vanligt 💚Nya bilder kommer upp snart 🤩🌿

Hitta hit!

Klicka här för en vägbeskrivning till Treetop.

Lämna din e-post och tävla om en spaweekend för två!


You are now subscribed