Loading...

Träd in i en värld högt upp bland trädtopparna!

Träd in i en värld högt upp bland trädtopparna. Till vedeldade badtunnor, bastu, massage, bubbelbad och massor av god mat och dryck - mitt bland stammar, grenar och blad.

Treetop Spa, Hangout & Hotel är ditt originella alternativ för konferensen, personalfesten, kickoffen, bröllopsfesten eller för en sinnesrolig weekend med kompisgänget. Boka en plats i dag och ta ditt sällskap till en oförglömlig miljö bland träden.

Hotellbyggnaden med hotellrum, Harmony Spa, behandlingar och bar ligger vid bergets fot, förutom några exklusiva rum som ligger avskilt uppe på berget.

Paketerbjudanden

Romantikpaket

Romantikpaket

Kär, nykär eller bröllopsnatt - för er som vill rå om varandra extra mycket har vi satt ihop det perfekta paketet. När ni bokar romantikpaketet väntar en välkyld flaska mousserat vin på rummet, choklad och färsk frukt. Tillgång till Harmony Spa ingår fram till 20.00 med bastu, relaxytor & jacuzzi. Överraska och boka redan idag! I DETTA PAKETET INGÅR: En flaska mousserat vin (70cl) Choklad Fruktfat Entré till Harmony Spa fram till 20:00 Badrockar Logi i Dubbelrum Frukostbuffé

  • Fruktfat med Choklad
  • Flaska mousserat vin på rummet
  • Harmony SPA
Boka ett förmånligt paket
Amazing Retreat

Amazing Retreat

Upplev vårt romantiska hotellrum med egen Jacuzzi, vårt avkopplande Harmony SPA & Kvällsmat. Checka in i ett av våra fantastiska hotellrum med egen Jacuzzi! Vi välkomnar dig med god frukt och mousserat vin på rummet vid ankomst. När ni är redo kan ni njuta i vårt Harmony SPA med mysiga relaxytor, uppvärmd jacuzzi och bastu för att sedan varva ner med varsin 20 minuters Klassisk Svensk Massage. Mellan klockan 16.00-19.30 måndag till fredag är ni välkomna till Restaurangen för härli

  • Frukostbuffé
  • Fruktfat med Choklad
  • Flaska mousserat vin på rummet
Boka ett förmånligt paket
Bubbling Sunday

Bubbling Sunday

Vårt romantiska paket för alla härliga söndagar för dig! Dubbelrum med egen Jacuzzi i badrummet och vid ankomst välkomnas du med rostbiff & potatissallad samt en flaska mousserat vin! Badrummet har vacker stjärnbelysning och det finns både Jacuzzibad samt en dusch. Rummen är inredda i harmoniska naturfärger, vackra tavlor, arbetsbord, balkong eller uteplats samt kaffe- och tefaciliteter. Vakna upp utvilad till en uppdukad frukostbuffé och fundera på dagens äventyr!

  • Frukost i boende
  • Flaska mousserat vin på rummet
  • Morgonrockar
Boka ett förmånligt paket

Hitta hit!

Klicka här för en vägbeskrivning till Treetop.

Lämna din e-post och tävla om en spaweekend för två!


You are now subscribed