Träd in i ett roligare spa!

I en värld högt upp bland trädtopparna väntar vackra vyer, lummig grönska och en avkopplande miljö.

spa

Harmony Spa - mysigt häng för par och grupper

I vår hotellbyggnad finns Harmony Spa, ett mysigt ställe med jaccuzzi, bastu, relax och behandlingsrum. Bokar du på hemsidan har du alltid 50% rabatt på Harmony Spa.

Harmony spa

Sköna spabehandlingar

Njut av klassisk svensk massage eller aroma-spamassage.

sköna spabehandlingar

Treetop - ett roligare spa!

På Treetop Spa finns två spa-anläggningar - Treetop Bergspa på berget och Harmony Spa i huvudbyggnaden. De har olika karaktär, olika målgrupper och är så olika varandra som bara tänkas kan. Gemensamt är dock kärleken till vattnet och den fantastiska upplevelsen.

Treetop Bergspa

Träd in i en värld högt upp bland trädtopparna. Till vedeldade badtunnor, bastu, massage, bubbelbad och massor av god mat och dryck – mitt bland stammar, grenar och blad. Perfekt för konferensen, personalfesten, kickoffen, bröllopsfesten eller för en sinnesrolig weekend med kompisgänget. Endast ett stenkast från centrala Göteborg.

Vi hämtar gärna dig och dina kolleger/vänner med vår fräcka limousinebuss - ett perfekt sätt för alla att börja evenemanget på samma nivå.

Boka en plats idag och ta ditt sällskap till en oförglömlig miljö bland träden. Öppet fredag och lördag för privatpersoner. Glöm inte förboka så allt är uppvärmt när du och ditt sällskap kommer! För förbokade grupper och konferenser har vi även öppet måndag-torsdag.

Observera att vissa avdelningar i Treetop SPA kan vara abonnerade under en viss tid och att ni då kan bli flyttade till en annan ledig avdelning. Är det fullt i Treetop SPA under en tid kan ni vara i Harmony SPA tills det blir ledigt i en avdelning igen.

Treetop Bergspa är en fantastisk upplevelse året runt. Men ibland kan vädret ställa till det för oss, vilket innebär att det vid extrem och/eller långvarig kyla kan frysa i duschar, WC och ångbastu uppe på berget. Jacuzzis och vedeldade bastuar fungerar dock alltid. Om något fryser finns det alternativa WC och duschar, och även en ångbastu i Harmony Spa nere i huvudbyggnaden.

Vänligen observera att Treetop Bergsspa inte ingår när du endast bokar rum. Däremot ingår det i många av våra paket. Treetop Bergsspa ligger uppe bland trädtopparna. 

Harmony Spa - mysigt häng för grupper och par

I vår hotellbyggnad vid bergets fot finns Harmony Spa, ett mysigt ställe med jacuzzi, bastu och relax. När du bokar ditt rum på vår hemsida har du 50% rabatt på Harmony Spa. Harmony Spa har öppet måndag-lördag.

Behandlingar av auktoriserade spa- och hudterapeuter

Treetop erbjuder välgörande behandlingar för hela kroppen. I vår unika miljö ger vi dig en upplevelse utöver det vanliga. Vår kunniga personal skapar en personligt anpassad behandling till dig utefter dina behov och önskemål. Detta gör varje besök hos oss unikt. I Harmony Spa finns flera behandlingsrum där du kan njuta av olika sorters massage, ansiktsbehandlingar och vaxning. I vår butik kan du också shoppa exklusiva spaprodukter.