– Treetop bjuder in till en förtrollande vistelse där du kan ha möten och samtidigt njuta av utsikten och den natursköna omgivningen.

– Du får inte bara uppleva en fantastisk utomhusmiljö, utan du omfamnas också av en varm och inbjudande atmosfär med mysig och elegant inredning, som verkligen ger en wow-känsla.

Det är något som Lena Tornblad Ahlberg, sekreterare i Volvo Verkstadsklubb, har upptäckt under sina många besök på Treetop

 

Lena if metall
På Treetop kliver man in i en egen liten värld fylld av värme, säger Lena Tornblad Ahlberg, sekreterare i Volvo Verkstadsklubb.


På sensommaren för drygt ett och ett halvt år sedan, samlades ett antal personer från Volvo Verkstadsklubb på Treetop för att tacka av en kollega. Vid långbord i en av lokalerna uppe på berget fick sällskapet avnjuta både middag och den imponerade utsikten. Lena beskriver hur den mysiga atmosfären och stämningen förstärktes av träden, som var smyckade med gnistrande ljusslingor.


– Utsikten högts upp från berget på kvällen i skymningen gjorde verkligen kvällen på avtackningen fantastisk!


På större hotellkedjor kan upplevelsen ofta vara standardiserad, från inredning till mat, vilket inte nödvändigtvis är något negativt. Men Lena menar att det därför är spännande att upptäcka något unikt och annorlunda, med en helt ny känsla.

– På Treetop kliver man in i en egen liten värld fylld av värme, säger Lena Tornblad Ahlberg.


Treetop är ett familjeägt hotell som drivs av Tony Lindström och hans familj, vilket Lena tycker bidrar till en mer personlig och trevlig atmosfär.
– Det blir en mer familjär känsla när ägarna är där, man känner sig alltid sedd. Det blir ett väldigt positivt och socialt bemötande som kanske inte alltid finns på andra ställen.


Oavsett om du behöver en traditionell konferenslokal eller en mer avslappnad miljö för brainstorming, finns det något för alla. Volvo Verkstadsklubb har ett flertal inplanerade möten och besök på Treetop framöver.


– Alla kollegor har varit väldigt nöjda med besöken på Treetop och jag är övertygad om att vi kommer fortsätta vara det, avslutar Lena Tornblad Ahlberg.