corona

Corona-viruset

Säkerhet och hälsa är vår högsta prioritet, och genomsyrar verksamheten på Treetop Spa Hangout & Hotel. Med anledning av Covid-19 har vi därför vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att du skall känna dig trygg hos oss.

Hygienen är viktig för att stoppa Coronaspridningen

  • Vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att hålla en god hygien och vara en säker plats att vara på. Vi har extra städrundor, lägger stort fokus på städning av hotellrum, erbjuder handsprit i allmänna lokaler och desinficerar regelbundet kontaktytor som dörrhandtag, fjärrkontroller, hotellnycklar, badrum, lampbrytare och mycket annat. Städpersonal använder handskar.
  • Det finns tydlig skyltning i gemensamma utrymmen för att påminna om att hålla avstånd.
  • Alla medarbetare har fått information om Covid-19 och vad som krävs för att inte sprida eventuell smitta.
  • Vi uppmanar både gäster och medarbetare att stanna hemma om de känner sig det minsta sjuka, och att inte besöka oss om man nyligen varit utomlands.

Bufféer kan ersättas med tallriksservering

Mathanteringen har också förändrats – i stället för kvällens buffé måndag-torsdag erbjuder vi tallriksservering, och detsamma gäller frukostbuffén om man så önskar.

Covid-19 gillar inte klor 

Du kan känna dig säker i vårt Bergspa och Harmony Spa. Det finns inget som tyder på att Covid-19 kan spridas till människor via våra olika pooler. Vi klorar enligt Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer till de nivåer av klor som säkerställer att alla bakterier och virus dödas, vilket innebär att Covid-19 dör vid kontakt med klorat vatten.

Avbokningsregler

Vi erbjuder ombokningsbara och icke ombokningsbara alternativ när du bokar rum eller paket hos oss. Det är viktigt att du läser avbokningsreglerna noggrant så det inte kommer som en överraskning om du av någon anledning skulle behöva avboka din vistelse.

  • ​​​​Spabokningar: ordinarie avbokning för full återbetalning är 2 veckor innan ankomst. Är du sent ute erbjuder vi om möjligt kostnadsfri ombokning.
  • Konferens: branschorganisationen Visitas avbokningsregler gäller.
  • Privatpersoner: förskottsbetalda/non-refundablebokningar gjorda på hemsidan kan ej ombokas.
  • Om du bokat rum via en annan aktör, som Hotels.com, Expedia eller Booking.com gäller deras avbokningsregler.

Vi och våra branschkollegor drabbas hårt av coronapandemin. Vi hoppas att pandemin snart är över, och vill bara påminna om att vi gör dessa insatser för att skydda dig och våra anställda och för att minimera risken för spridning.

Välkommen till Treetop - vi behöver dig mer än någonsin!

#safetovisit

Safe to Visit