corona

Corona-viruset

Säkerhet och hälsa är vår högsta prioritet, och genomsyrar verksamheten på Treetop Spa Hangout & Hotel. Med anledning av Covid-19 har vi därför vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att du skall känna dig trygg hos oss.

 

Hygienen är viktig för att stoppa Coronaspridningen

  • Vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att hålla en god hygien och vara en säker plats att vara på. Vi har extra städrundor, lägger stort fokus på städning av hotellrum, erbjuder handsprit i allmänna lokaler och desinficerar regelbundet kontaktytor som dörrhandtag, fjärrkontroller, hotellnycklar, badrum, lampbrytare och mycket annat. Städpersonal använder handskar.
  • Alla medarbetare har fått information om Covid-19 och vad som krävs för att inte sprida eventuell smitta.
  • Vi uppmanar både gäster och medarbetare att stanna hemma om de känner sig det minsta sjuka, och att inte besöka oss om man nyligen varit utomlands.

Bufféer ersätts med tallriksservering

Mathanteringen har också förändrats – i stället för kvällens buffé måndag-torsdag erbjuder vi tallriksservering, och detsamma gäller frukostbuffén.

 

Covid-19 gillar inte klor 

Du kan känna dig säker i vårt Bergspa och Harmony Spa. Det finns inget som tyder på att Covid-19 kan spridas till människor via våra olika pooler. Vi klorar enligt Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer till de nivåer av klor som säkerställer att alla bakterier och virus dödas, vilket innebär att Covid-19 dör vid kontakt med klorat vatten.

 

Extraordinära tider kräver extraordinära avbokningsregler

  • Hotellrumsbokningar: Vi förstår att du kan vara orolig för viruset som härjar och erbjuder dig gratis ombokning till nytt datum på närliggande ankomster fram till 30 april, presentkort på den totala summan som du betalt in, alternativt en tillgodokod som du kan använda vid ombokning av datum. På många av våra hotellrum kommer det vara fri avbokning fram till 18:00 dagen innan ankomst.
  • ​​​​Spabokningar: ordinarie avbokning för full återbetalning är 2 veckor innan ankomst. Är du sent ute erbjuder vi kostnadsfri ombokning .
  • Konferens: kostnadsfria ombokningar till och med 30 april. Annars är det Visitas avbokningsregler som gäller.
  • Privatpersoner: alla förbetalda bokningar där boendeperioden är mellan 16 mars och 14 april 2020 garanteras avgiftsfri ombokning. Om priset för det nya reservationsdatumet är högre betalas mellanskillnaden av gästen. Ombokning sker via E-post till [email protected].
  • Förskottsbetalda/non-refundablebokningar gjorda på hemsidan utanför boendeperioden 16 mars - 30 april 2020 kan ej ombokas.
  • Om du bokat rum via en annan aktör, som Hotels.com, Expedia eller Booking.com gäller deras avbokningsregler.

Det är oundvikligt att vi och våra branschkollegor kommer att drabbas hårt av coronapandemin. Vi hoppas att influensaperioden snart är över, och vill bara påminna om att vi gör dessa insatser för att skydda dig och minimera risken för spridning.

 

Välkommen till Treetop - vi behöver dig mer än någonsin!

Lämna din e-post och tävla om en spaweekend för två!


You are now subscribed