Dubbelrum med egen Jacuzzi

Search and book

Njut fullt ut i något av våra två romantiska dubbelrum med egen jacuzzi i badrummet! Dessa rum ligger på markplan i den charmiga äldre delen av byggnaden. Badrummen har vacker stjärnbelysning och det finns både jacuzzibad samt en dusch och toalett. Rummen är inredda i ljusafärger, arbetsbord samt kaffe- och tefaciliteter. Ett av rummen har en egen balkong. Vakna upp utvilad till en uppdukad frukostbuffé och fundera på dagens äventyr!

50% rabatt på Harmony Spa när du bokar här på vår hemsida. Harmony ligger i hotellet på markplan med mysiga relaxytor, bastu och inomhusjacuzzi. Obs att Treetop Spa inte ingår i rumspriset.  

  • Harmony SPA är öppet måndag - lördag 15:00-20:00
  • Restaurangen är öppen måndag - lördag 17:00-22:00, sista beställning 20:00
  • Bar är öppen 12:00-20:00
  • Frukostbuffé serveras måndag-fredag 07:00-10:00, lördag och söndag 08:00-10.00.

TIPS: Glöm inte boka till entré till Treetop Spa högt upp bland trädtopparna! Eller boka vårt populära paket Lilla Treetop där entré till Treetop Spa och trerätters middag ingår i priset.

 

PS! Vi har två olika jacuzzirum, med olika inredning och olika badrum. Önskar du ett specifikt rum, vänligen kontakta oss på 031-55 39 81 för att försäkra dig om att just det rum du vill ha är ledigt!

 

OBS! Våra öppetider kan variera på restaurangen samt Harmony spa, dessa kan även vara abonnerade.