Dubbelrum med egen Jacuzzi

Search and book

Njut fullt ut i något av våra två romantiska dubbelrum med egen jacuzzi i badrummet! Dessa rum ligger på markplan i den charmiga äldre delen av byggnaden. Badrummen har vacker stjärnbelysning och det finns både jacuzzibad samt en dusch och toalett. Rummen är inredda i ljusafärger, arbetsbord samt kaffe- och tefaciliteter. Ett av rummen har en egen balkong. Vakna upp utvilad till en uppdukad frukostbuffé och fundera på dagens äventyr!

50% rabatt på Harmony Spa när du bokar här på vår hemsida. Harmony ligger i hotellet på markplan med mysiga relaxytor, bastu och inomhusjacuzzi. Obs att Treetop Spa inte ingår i rumspriset.  

  • Harmony SPA är öppet måndag - lördag 15:00-20:00
  • Restaurangen är öppen måndag - lördag 17:00-22:00, sista beställning 20:00
  • Bar är öppen 12:00-20:00
  • Frukostbuffé serveras måndag-fredag 07:00-10:00, lördag och söndag 08:00-10.00.

TIPS: Glöm inte boka till entré till Treetop Spa högt upp bland trädtopparna! Eller boka vårt populära paket Lilla Treetop där entré till Treetop Spa och trerätters middag ingår i priset.

 

PS! Vi har två olika jacuzzirum, med olika inredning och olika badrum. Önskar du ett specifikt rum, vänligen kontakta oss på 031-55 39 81 för att försäkra dig om att just det rum du vill ha är ledigt!

 

OBS! Våra öppetider kan variera på restaurangen samt Harmony spa, dessa kan även vara abonnerade.

 

Lämna din e-post så vi kan skicka erbjudanden!


You are now subscribed