– Treetop är inte bara en plats för avkoppling och konferens; det är en destination som erbjuder en unik atmosfär i natursköna omgivningar. Det är den personliga servicen, utöver den vackra miljön, som gör det till en plats att återvända till, säger Ida Eriksson Byröd, auktoriserad socionom på Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland.

– Läget och den personliga servicen är verkligen unik. Personalen är så otroligt vänlig och tillmötesgående, och man känner sig verkligen välkommen som gäst.

 

 

logo noas ark

 

I november deltog åtta personer från Noaks Ark i en konferenshelg med fokus på kropp och själ på Treetop. Helgen var fullspäckad med aktiviteter, god mat och avkoppling i en vacker och inspirerande miljö. Konferensdelen av helgen hölls i en av Treetops lite mindre konferenslokaler, där personalen såg till att allt fanns i lokalen och att det flöt på smidigt. Efter en produktiv dag kunde gruppen njuta av relaxavdelningen med badtunna och bastu, omgivna av naturen.

– Den rogivande miljön var perfekt för att koppla av i och för att ladda batterierna.
– Den avlägsna platsen och den varma atmosfären skapar en helt annan känsla än vad man är van vid på stora hotell. Det är så avkopplande att slippa den ständiga rörelsen av människor, säger Ida.

Under vistelsen bodde deltagarna i den ursprungliga huvudbyggnaden. Rummen på Treetop är inte bara bekväma, utan också vackert inredda med en modern och avslappnad stil. De har sin egen unika charm och karaktär, med detaljer som ger en personlig touch.

– Det är så harmoniskt att vara omgiven av träden och ha den fantastiska utsikten, avslutar
Ida Eriksson Byröd.

 

ida noas ark