Behöver ledningsgruppen eller styrelsen komma iväg för ett möte? Då har vi den perfekta platsen några minuter från centrala Göteborg.

Högt uppe bland trädkronorna finns kronan på verket, vår vackraste lokal KRONAN, med milsvid utsikt över Göteborg, där styrelse- och ledningsmöten kan hållas i avskildhet och utan insyn. Till lokalen hör ett stort trädäck med bubbelpool, kall källa och generösa sällskapsytor. Ni kan jobba utomhus om ni vill och sedan avsluta mötet i jacuzzin eller bastun eller bara koppla av i en solstol på trädäcket. Möten häruppe blir både kreativa och effektiva.

Vill ni äta häruppe ordnar våra duktiga kockar det. Kanske lite grillning om vädret tillåter? Alternativt är ni välkomna ner i restaurangen.

Executive Meeting i Kronan är både tryggt och säkert. Vi följer Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer, är extra noggranna med städning och framförallt har ni stora utrymmen utomhus att röra er på. Corona-viruset gillar dessutom inte klor. Går utmärkt att kombinera med boende och limousinebussen förstås.

Kontakta oss för mer information om vad som ingår i Executive Meeting, och priset. [email protected] eller 031-55 39 81.

OBS att Kronan inte är handikappanpassad, utan man kommer upp till lokalen via en trätrottoar längs berget. Lagom motion för att vara pigga och alerta när mötet kör igång!