Roland Tigern Ericsson

Föreläsningar och workshops med Roland Tigern Ericsson

Treetop är glada att få presentera ett samarbete med proffsboxaren och legendaren Roland Tigern Ericsson. Här är ett axplock av de föreläsningar och workshops han kan erbjuda.

Föreläsningar och Workshops

”Vi blir framgångsrika när vi fokuserar på möjligheter, styrkor och det som fungerar”. Arbetsplatser som fokuserar på möjligheter, styrkor och det som fungerar har stora fördelar då det är en av de viktigaste förutsättningarna för en hälsosam, effektiv och framgångsrik arbetsplats.

Att skapa arbetsglädje och sikta framåt

En föreläsning och introduktion till ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du får en översiktlig bild av vad lösningsfokus är för något. Föreläsningen varvas med övningar och diskussioner.
Tidsåtgång: Från 2 timmar till längre upplägg

Teambuilding – Kommunikation och Samarbete

Programmet kan genomföras antingen med en helt ny sammansatt grupp, där man vill ha en bra start tillsammans och lära känna varandra bättre. Eller med befintliga arbetsgrupper, där spelreglerna och målen redan är satta, men samarbetet på vägen dit behöver förbättras. Vi varvar korta teorier med roliga samarbetsövningar och gruppdiskussion både utomhus och inomhus.
Tidsåtgång: Från 2,5 timme till längre upplägg

Rören - samarbetsövning

 

 

 

 

 

 

 

Turskolan - Tur är ingen slump!

En föreläsning och workshop för er som är nyfikna på hur ni kan öka er tur! Vi arbetar utifrån fyra vetenskapliga principer, som visat sig leda till ökad tur!
Tidsåtgång: 1,5 timme

Coachande ledarskap

Du får metoder som du direkt kan använda vid möten, samtal med personal och arbetsgrupper samt vid utvecklingsarbete.
Tidsåtgång: Från 2 timmar till längre upplägg

Mental Träning som stresshantering

Med regelbunden avslappningsträning orkar du med vardagen bättre. Avslappning är dessutom grunden till mental träning. Under avslappning kan du med ord och inre bilder medvetet påverka dig själv, dina tankar, dina handlingar och ditt liv på ett positivt sätt.
Tidsåtgång: Från 2 timmar till längre upplägg

Företagsanpassad föreläsning

Du kan välja en föreläsning, eller delar av en föreläsning eller kombinera flera föreläsningar. Vi ger gärna förslag på innehåll, upplägg och tid och lämnar offert som passar dina behov och önskemål.

Vem är Tigern?

Roland Ericsson är kanske mer känd som "Tigern", f d proffsboxare. Idag arbetar han som coach, inspiratör och konstnär. Han har under de senaste 22 åren arbetat med att utveckla personalgrupper, ledare och organisationer inom näringsliv, skola och idrott. Han föreläser, coachar och leder processer inom personlig utveckling, teamutveckling, ledarskap, mental träning kreativitet och
nytänkande där deltagarna själva blir aktiva. Roland är en inspirerande och uppskattad föreläsare som bjuder på sig själv.

För mer information och för att boka föreläsningar/workshops, ta kontakt med Treetop.

Lämna din e-post och tävla om en spaweekend för två!


You are now subscribed