Träd in i en kreativ konferensmiljö

Konferera i Göteborg nära city, mitt bland trädtopparna!

konferens

STAMMEN - fräscha konferenslokaler

Konferens i Stammen

STAMMEN - för upp till 25 personer

STAMMEN - för upp till 25 personer

TRÄDET - för upp till 15 personer

Trädet

KRONAN - för exklusiva styrelsemöten upp till 10 personer

Kronan för styrelsemöten

Unika konferenser några minuter från centrala Göteborg

Treetop är ditt konferenshotell i Göteborg som erbjuder personliga möten utifrån dina och ditt företags önskemål. Jobba intensivt och koppla sedan av i vårt fantastiska bergspa. Vi kan även erbjuda olika aktiviteter i Göteborgsområdet om så önskas.

Vi hjälper dig med konferenslokal, logi, transporten hit (förslagsvis i vår Limousinebuss), mat & dryck samt aktiviteter under din konferens.

Boka ett konferenspaket hos oss - dagkonferens eller med övernattning

På vårt konferenshotell på Hisingen har vi flera konferenslokaler, den största med plats för upp till 25 personer, utrustad med modern teknik. Vi ordnar fika, luncher och middagar anpassade efter era behov och önskemål. Med ca 30 hotellrum, varav några exklusiva rum uppe på berget, finns även goda möjligheter för övernattningskonferenser. Boka in en inspirerande mötesdag tillsammans med dina kollegor.

Exklusivt styrelserum uppe bland trädtopparna

Högt uppe bland trädkronorna finns en vacker lokal med milsvid utsikt över Göteborg, där styrelse- och ledningsmöten kan hållas i avskildhet och utan insyn. Vill ni sedan avsluta mötet i jacuzzin eller bastun, båda i anslutning till lokalen, eller bara koppla av i en solstol på trädäcket är ni välkomna till det. Möten häruppe blir både kreativa och effektiva.

Kombinera din kickoff med spa, golf eller ölprovning

Varför inte kombinera er konferens med en härlig golfrunda på Albatross Golfklubb, som ligger nära vårt konferenshotell. Med olika banor samt en fantastisk korthålsbana och gedigna övningsområden, passar Albatross Golfklubb såväl nybörjaren som den mest erfarne golfspelaren. Vi erbjuder mycket förmånliga konferenspaket där vi kombinerar konferensen och golfen utifrån era önskemål.

På Treetop finns vedeldade badtunnor, jacuzzis, ångbastu samt spabehandlingar. Ta en paus i mötet och samla energi inför fortsättningen eller avsluta kickoffen med en oförglömlig stund uppe på berget.

Treetop är delägare i mikrobryggeriet Två Feta Grisar, som ligger 200 meter från hotellet. Vi arrangerar gärna visning av bryggeriet, kombinerat med ölprovning. Ett svingott öl ifrån Hisingen helt enkelt!

Ladda ner och bläddra i vår fina konferensbroschyr!

Klicka på denna länk för att bläddra i vår senaste konferensbroschyr.

Hos oss är alla möten lika viktiga

Behöver du hjälp med att boka ert möte?

Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi till att boka allt från transporten till och från Treetop, konferens, boende och mat på plats samt lämpliga aktiviteter under vistelsen hos oss. 

Avkopplande fika bland trädtopparna

Avkopplande fika bland trädtopparna

”En unik atmosfär i natursköna omgivningar”

spa miljö

”En unik atmosfär i natursköna omgivningar”

– Treetop är inte bara en plats för avkoppling och konferens; det är en destination som erbjuder en unik atmosfär i natursköna omgivningar. Det är den personliga servicen, utöver den vackra miljön, som gör det till en plats att återvända till, säger Ida Eriksson Byröd, auktoriserad socionom på Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland. – Läget och den personliga servicen är verkligen unik. Personalen är så otroligt vänlig och tillmötesgående, och man känner sig verkligen välkommen som gäst.       I november deltog åtta personer från Noaks Ark i en konferenshelg med fokus på kropp och själ på Treetop. Helgen var fullspäckad med aktiviteter, god mat och avkoppling i en vacker och inspirerande miljö. Konferensdelen av helgen hölls i en av Treetops lite mindre konferenslokaler, där personalen såg till att allt fanns i lokalen och att det flöt på smidigt. Efter en produktiv dag kunde gruppen njuta av relaxavdelningen med badtunna och bastu, omgivna av naturen. – Den rogivande miljön var perfekt för att koppla av i och för att ladda batterierna. – Den avlägsna platsen och den varma atmosfären skapar en helt annan känsla än vad man är van vid på stora hotell. Det är så avkopplande att slippa den ständiga rörelsen av människor, säger Ida. Under vistelsen bodde deltagarna i den ursprungliga huvudbyggnaden. Rummen på Treetop är inte bara bekväma, utan också vackert inredda med en modern och avslappnad stil. De har sin egen unika charm och karaktär, med detaljer som ger en personlig touch. – Det är så harmoniskt att vara omgiven av träden och ha den fantastiska utsikten, avslutar Ida Eriksson Byröd.    

 • blog
 • Konferens
 • article

”Perfekt upplevelse nära staden - gör konferensen minnesvärd”

treetop konferens

”Perfekt upplevelse nära staden - gör konferensen minnesvärd”

För den som söker något utöver det vanliga när det gäller konferens och boende, är Treetop en gömd pärla som erbjuder en upplevelse utöver det förväntade. Mitt bland träden på berget möts du av en familjär känsla, fin standard och en lekfull atmosfär. Detta är något som den återkommande gästen Göran Grell, VD och ägare på RK Travel Group, verkligen kan intyga. – Den personliga servicen, flexibiliteten och det förtrollande läget är det som verkligen skiljer Treetop från andra konferensanläggningar, säger Göran.   – Treetop blir inte bara en plats att konferera på, utan en destination i sig själv. Det är härligt och spännande att få njuta av utsikten från hotellet och att vara omgiven av träden, säger Göran Grell. På väg till Hisingen är det svårt att tro att man ska mötas av ett hotell med den utsikten. Göran menar att det nästan känns som att kliva in på ett hotell i södra Europa och med Tonys familj som en del av personalen skapas en helt annan atmosfär än man är van vid på andra konferensanläggningar. – Det blir en personlig touch, vilket jag verkligen gillar. Den andra gången som Göran besökte Treetop var han en del av ett gäng på 30 personer. Under deras konferens hade de förmånen att bo i den nya delen av hotellet. Treetop är ett mindre hotell där inget rum är det andra likt. Enligt Göran är det just det som gör det spännande, det blir en kontrast till de raka korridorerna och de identiska rummen som man är van vid. Han beskriver att den fina standarden skapar en härlig känsla. – Enligt mig är Treetop det ultimata valet för en mindre grupp som vill undvika den stereotypa hotell- och konferensupplevelsen och i stället utforska något mer personligt och avskilt. Ett perfekt ställe om man vill vara lite hemlig, avslutar Göran Grell.  

 • blog
 • article
 • Konferens

”Att kliva in på Treetop ger en verklig wow-känsla”

treetop känsla

”Att kliva in på Treetop ger en verklig wow-känsla”

– Treetop bjuder in till en förtrollande vistelse där du kan ha möten och samtidigt njuta av utsikten och den natursköna omgivningen. – Du får inte bara uppleva en fantastisk utomhusmiljö, utan du omfamnas också av en varm och inbjudande atmosfär med mysig och elegant inredning, som verkligen ger en wow-känsla. Det är något som Lena Tornblad Ahlberg, sekreterare i Volvo Verkstadsklubb, har upptäckt under sina många besök på Treetop   På Treetop kliver man in i en egen liten värld fylld av värme, säger Lena Tornblad Ahlberg, sekreterare i Volvo Verkstadsklubb. På sensommaren för drygt ett och ett halvt år sedan, samlades ett antal personer från Volvo Verkstadsklubb på Treetop för att tacka av en kollega. Vid långbord i en av lokalerna uppe på berget fick sällskapet avnjuta både middag och den imponerade utsikten. Lena beskriver hur den mysiga atmosfären och stämningen förstärktes av träden, som var smyckade med gnistrande ljusslingor. – Utsikten högts upp från berget på kvällen i skymningen gjorde verkligen kvällen på avtackningen fantastisk! På större hotellkedjor kan upplevelsen ofta vara standardiserad, från inredning till mat, vilket inte nödvändigtvis är något negativt. Men Lena menar att det därför är spännande att upptäcka något unikt och annorlunda, med en helt ny känsla. – På Treetop kliver man in i en egen liten värld fylld av värme, säger Lena Tornblad Ahlberg. Treetop är ett familjeägt hotell som drivs av Tony Lindström och hans familj, vilket Lena tycker bidrar till en mer personlig och trevlig atmosfär. – Det blir en mer familjär känsla när ägarna är där, man känner sig alltid sedd. Det blir ett väldigt positivt och socialt bemötande som kanske inte alltid finns på andra ställen. Oavsett om du behöver en traditionell konferenslokal eller en mer avslappnad miljö för brainstorming, finns det något för alla. Volvo Verkstadsklubb har ett flertal inplanerade möten och besök på Treetop framöver. – Alla kollegor har varit väldigt nöjda med besöken på Treetop och jag är övertygad om att vi kommer fortsätta vara det, avslutar Lena Tornblad Ahlberg.

 • blog
 • article
 • Konferens

Träd in på ett höjdarmöte!

Artikel från Konferensvärlden nr 1, 2021

Fantastiska Treetop bland trädtopparna
Roland Tigern Ericsson

Föreläsningar och workshops med Roland Tigern Ericsson

Treetop är glada att få presentera ett samarbete med proffsboxaren och legendaren Roland Tigern Ericsson. Här är ett axplock av de föreläsningar och workshops han kan erbjuda. Föreläsningar och Workshops ”Vi blir framgångsrika när vi fokuserar på möjligheter, styrkor och det som fungerar”. Arbetsplatser som fokuserar på möjligheter, styrkor och det som fungerar har stora fördelar då det är en av de viktigaste förutsättningarna för en hälsosam, effektiv och framgångsrik arbetsplats. Att skapa arbetsglädje och sikta framåt En föreläsning och introduktion till ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du får en översiktlig bild av vad lösningsfokus är för något. Föreläsningen varvas med övningar och diskussioner.Tidsåtgång: Från 2 timmar till längre upplägg Teambuilding – Kommunikation och Samarbete Programmet kan genomföras antingen med en helt ny sammansatt grupp, där man vill ha en bra start tillsammans och lära känna varandra bättre. Eller med befintliga arbetsgrupper, där spelreglerna och målen redan är satta, men samarbetet på vägen dit behöver förbättras. En aktivitet fylld med utmaningar som skapar gruppdynamik och där man har roligt tillsammans och samtidigt svetsas ihop till ett team. Ingen blir utlämnad och alla är delaktiga.Tidsåtgång: ca 3 timmar till längre upplägg. Både inomhus och utomhus.               Turskolan - Tur är ingen slump! En föreläsning och workshop för er som är nyfikna på hur ni kan öka er tur! Vi arbetar utifrån fyra vetenskapliga principer, som visat sig leda till ökad tur!Tidsåtgång: 1,5 timme Coachande ledarskap Coachande Ledarskap - Ett sätt att leda genom att ställa frågor som får medarbetare att ta mer ansvar och blir mer engagerade, ta egna initiativ för att nå era gemensamma mål. Du får metoder som du direkt kan använda vid möten, samtal med personal och arbetsgrupper samt vidareutvecklingsarbete. Arbetsformerna är konkreta, praktiska övningar för att träna användning av ett coachande förhållnings- och arbetssätt varvat med korta teoripass.Tidsåtgång: Från 2 timmar till längre upplägg Mental Träning som stresshantering Med regelbunden avslappningsträning orkar du med vardagen bättre. Avslappning är dessutom grunden till mental träning. Under avslappning kan du med ord och inre bilder medvetet påverka dig själv, dina tankar, dina handlingar och ditt liv på ett positivt sätt.Tidsåtgång: Från 2 timmar till längre upplägg Företagsanpassad föreläsning Du kan välja en föreläsning, eller delar av en föreläsning eller kombinera flera föreläsningar. Vi ger gärna förslag på innehåll, upplägg och tid och lämnar offert som passar dina behov och önskemål. Vem är Tigern? Roland Ericsson är kanske mer känd som "Tigern", f d proffsboxare. Idag arbetar han som coach, inspiratör och konstnär. Han har under de senaste 22 åren arbetat med att utveckla personalgrupper, ledare och organisationer inom näringsliv, skola och idrott. Han föreläser, coachar och leder processer inom personlig utveckling, teamutveckling, ledarskap, mental träning kreativitet och nytänkande där deltagarna själva blir aktiva. Roland är en inspirerande och uppskattad föreläsare som bjuder på sig själv. För mer information och för att boka föreläsningar/workshops, ta kontakt med Treetop.

 • Konferens

Executive Meeting, för max 10 personer

Exklusivt, avskilt och centralt!

Treetop för ledningsmöten

Konferens med ledningsgrupp

Behöver ledningsgruppen eller styrelsen komma iväg för ett möte? Då har vi den perfekta platsen några minuter från centrala Göteborg. Högt uppe bland trädkronorna finns kronan på verket, vår vackraste lokal KRONAN, med milsvid utsikt över Göteborg, där styrelse- och ledningsmöten kan hållas i avskildhet och utan insyn. Till lokalen hör ett stort trädäck med bubbelpool, kall källa och generösa sällskapsytor. Ni kan jobba utomhus om ni vill och sedan avsluta mötet i jacuzzin eller bastun eller bara koppla av i en solstol på trädäcket. Möten häruppe blir både kreativa och effektiva. ANKOMST Konferenssal Kronan högt upp bland trädtopparna, 08.00-17.00 Förmiddagsfika Lunch 12.00 Eftermiddagsfika  Kronan Spa 2 timmar, med egen jacuzzi, ångbastu, klassisk bastu, kall vattenkälla, serveringspersonal, badrockar, tofflor Behöver ni mer tid än en heldag? Lägg till middag och boende. Även vår limousinebuss kan bokas för upphämtning i Göteborgsregionen. OBS att Kronan inte är handikappanpassad, utan man kommer upp till lokalen via en trätrottoar längs berget. Lagom motion för att vara pigga och alerta när mötet kör igång!

 • Konferens

Limousinebuss

Res med stil och gör resan till en häftig upplevelse!

limousinebuss

KRONAN på verket - vår mest exklusiva spaavdelning

Kronan, högst upp i Treetop Bergspa

Svensexa deluxe - med extra allt!

En svensexa som brudgummen kommer uppskatta och minnas länge.

svensexa

Svensexa Göteborg Deluxe

Ska du ordna en minnesvärd svensexa i Göteborg så är Deluxepaketet ditt absolut bästa val. I samarbete med Beach Center fixar vi en svensexa som oavsett väder och tid på året blir en garanterad succé! Beachvolleyboll - en aktivitet som passar alla! Börja dagen på Beach Center, världens största beachvolleyhall, med strandkänsla och sand mellan tårna året om. Här får ni en genomgång av regler och taktik innan det är dags för spel där alla möter alla. Efter två timmars spel koras en vinnare. Season Burgare + pommes ingår (veg. alternativ finns). Partylimousinebuss till Treetop Spa & Hangout När aktiviteterna på Beach Center är avslutade, förflyttas hela svensexan till Treetop med partylimousinebuss. Resan från Beach Center tar ca 20 minuter, och är helt klart en upplevelse i sig med häftig musikanläggning, rökmaskin och lasershow! På Treetop finns ångbastu, klassisk torrbastu, uppvärmd utomhusjacuzzi, lounge och soldäck – allt abonnerat för er svensexa. Kom ihåg att ta med en egen spellista för optimal succé. Serveringspersonalen på Treetop ser till att ni får en oförglömlig upplevelse!    I priset ingår följande: 2 timmar beachvolleyboll Turneringsledare 1 timme Burgare + pommes (veg. alternativ finns) En vinnare koras Transport till Treetop Spa & Hangout i häftig partylimousinebuss Bergspa 2 timmar Pris: se vår separata grupprislista. Miniantal 15 st personer i Kronan. 8 personer i Gläntan, Utsikten eller Vedbrasan. Avbokning senast 14 dagar innan ankomst Vill ni bli körda in till stan igen? Säg till vid bokning så får ni ett bra pris av oss. Världens bästa svensexa           

 • svensexa
 • limousinebuss
 • möhippa-svensexa deluxe

Boka hela berget!

Reservera hela Bergspa för er grupp - för 40-90 personer.

boka hela berget

Privat Spa Göteborg - hela berget

Boka hela berget Detta paket är det bästa av det bästa — boka upp hela Berget för din grupp/konferens! Med en oslagbar utsikt över Göteborg och tillgång till 350 kvm altandäck med musik i varje hörn och självklart alla våra bastur, bubbelpooler och badtunnor, tilltugg, dryck samt hämtning och lämning med vår partylimousinebuss! Det blir en garanterat minnesvärd upplevelse för alla. I priset ingår: Hämtning och lämning med vår Partylimousinebuss 2 st Vedeldade Badtunnor 2 st Vedeldade Bastuhus Ångbastu med stjärnhimmel Klassisk Bastu med utsikt Stor utomhusjacuzzi som tar upp till 20 personer Isvak Inomhuslounge Utomhuslounge Bergsbaren är reserverad för er grupp Välkomstdrink Ost & Korvbricka Lån av tofflor, badrockar & handduk Serveringspersonal Pris: kontakta oss för en offert! Tid: Vardagar endast, 4 timmar Min: 40 st betalande personer. Max 90 personer.

 • limousinebuss