Träd in i en kreativ konferensmiljö

Konferera i Göteborg nära city, mitt bland trädtopparna!

konferens

Unika konferenser några minuter från centrala Göteborg

Treetop är ditt konferenshotell i Göteborg som erbjuder personliga möten utifrån dina och ditt företags önskemål. Jobba intensivt och koppla sedan av i vårt fantastiska bergspa. Vi kan även erbjuda olika aktiviteter i Göteborgsområdet om så önskas.

Vi hjälper dig med konferenslokal, logi, transporten hit (förslagsvis i vår Limousinebuss), mat & dryck samt aktiviteter under din konferens.

Boka ett konferenspaket hos oss - dagkonferens eller med övernattning

På vårt konferenshotell på Hisingen har vi flera konferenslokaler, den största med plats för upp till 25 personer, utrustad med modern teknik. Vi ordnar fika, luncher och middagar anpassade efter era behov och önskemål. Med ca 30 hotellrum, varav några exklusiva rum uppe på berget, finns även goda möjligheter för övernattningskonferenser. Boka in en inspirerande mötesdag tillsammans med dina kollegor.

Exklusivt styrelserum uppe bland trädtopparna

Högt uppe bland trädkronorna finns en vacker lokal med milsvid utsikt över Göteborg, där styrelse- och ledningsmöten kan hållas i avskildhet och utan insyn. Vill ni sedan avsluta mötet i jacuzzin eller bastun, båda i anslutning till lokalen, eller bara koppla av i en solstol på trädäcket är ni välkomna till det. Möten häruppe blir både kreativa och effektiva.

Kombinera din kickoff med spa, golf eller ölprovning

Varför inte kombinera er konferens med en härlig golfrunda på Albatross Golfklubb, som ligger nära vårt konferenshotell. Med olika banor samt en fantastisk korthålsbana och gedigna övningsområden, passar Albatross Golfklubb såväl nybörjaren som den mest erfarne golfspelaren. Vi erbjuder mycket förmånliga konferenspaket där vi kombinerar konferensen och golfen utifrån era önskemål.

På Treetop finns vedeldade badtunnor, jacuzzis, ångbastu samt spabehandlingar. Ta en paus i mötet och samla energi inför fortsättningen eller avsluta kickoffen med en oförglömlig stund uppe på berget.

Treetop är delägare i mikrobryggeriet Två Feta Grisar, som ligger 200 meter från hotellet. Vi arrangerar gärna visning av bryggeriet, kombinerat med ölprovning. Ett svingott öl ifrån Hisingen helt enkelt!

Hos oss är alla möten lika viktiga

Behöver du hjälp med att boka ert möte?

Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi till att boka allt från transporten till och från Treetop, konferens, boende och mat på plats samt lämpliga aktiviteter under vistelsen hos oss. 

Avkopplande fika bland trädtopparna

Avkopplande fika bland trädtopparna

KRONAN på verket - vår mest exklusiva spaavdelning

Kronan, högst upp i Treetop Bergspa

Boka hela berget!

Reservera hela Bergspa för er grupp - för 25-90 personer.

boka hela berget

Boka hela berget för din grupp eller konferens

Boka hela berget Detta paket är det bästa av det bästa — boka upp hela Berget för din grupp/konferens! Med en oslagbar utsikt över Göteborg och tillgång till 350 kvm altandäck med musik i varje hörn och självklart alla våra bastur, bubbelpooler och badtunnor, tilltugg, dryck samt hämtning och lämning med vår partylimousinebuss! Det blir en garanterat minnesvärd upplevelse för alla. I priset ingår: Hämtning och lämning med vår Partylimousinebuss 2 st Vedeldade Badtunnor 2 st Vedeldade Bastuhus Ångbastu med stjärnhimmel Klassisk Bastu med utsikt Stor utomhusjacuzzi som tar upp till 20 personer Isvak Inomhuslounge Utomhuslounge Bergsbaren är reserverad för er grupp Välkomstdrink Ost & Korvbricka Lån av tofflor, badrockar & handduk Serveringspersonal Pris: från 1 390 kr per person ink moms (1 112 kr ex moms). Tid: Vardagar endast, 4 timmar Min: 25 st personer. Max 90 personer.

  • Konferens
  • event
  • SPA

Lämna din e-post och tävla om en spaweekend för två!


You are now subscribed