Bästa platsen för en möhippa eller svensexa!

Bada, basta, dansa, snacka, busa, spexa, koppla av, njut  och umgås - på Treetop får ni en oförglömlig möhippa eller svensexa!

Spa för möhippa och svensexa i Göteborg

Vi fixar stans bästa möhippa & svensexa

Treetop Spa & Hangout är perfekt för den privata festen, företagsarrangemanget eller varför inte en svensexa eller möhippa på Hisingen. Här finns spaavdelningen och bubbelpoolen som passar alla tillfällen.

Utifrån önskemål skickar vi ut en meny där du kan förbeställa en ost och charkbricka eller en middag senast 7 dagar innan ankomst. Vi har fullständiga rättigheter.

Vår relaxavdelning och spa är beläget högt på ett berg med en helt magisk utsikt. Här har vi 250 kvm soldäck, vedbastuhus, vedeldade badtunnor, ångbastu, klassisk bastu med utsikt, stor uppvärmd utomhusjacuzzi och högtalare för musik. Det finns totalt 4 olika avdelningar i vårt Bergspa på berget.

OBS! Spa och relaxavdelningen på vårt spahotell i Hisingen måste alltid förbokas, se priser och information för att abonnera relaxavdelningen nedan.

Följande ingår i alla paket

  • Serveringspersonal
  • Lån av handdukar
  • Ert val av egen musik
  • Omklädningsrum

Paketpriser för vårt Bergspa

Kronan - allra högst upp bland trädkronorna

Högst upp på berget - bland trädkronorna - ligger vår största avdelning som kallas Kronan. Här omges du av en magisk utsikt och en ångbastu under en svajande stjärnhimmel. Här finns även en klassisk torrbastu, en stor uppvärmd utomhusjacuzzi, lounge, soldäck och omklädningsrum. Musik finns både i loungen, altan, ångbastu, torrbastu och jacuzzi. I Kronan ingår projektor.

  • 2h                        4 950 kr för upp till 10 personer, därefter 495 kr/person
  • 3h                        6 950 kr för upp till 10 personer, därefter 695 kr/person

 

Vedeldade anläggningar - 2 avdelningar med olika karaktär

Mitt på berget ligger två anläggningar. Den ena avdelningen är mer ombonad med träd och buskar inpå knuten - den kallas Gläntan. Den andra avdelningen kallas Utsikten, och som namnet antyder har den magnifik utsikt över trädtopparna mot Göteborg. I båda avdelningarna finns en vedeldad bastustuga , en vedeldad badtunna och egen del av soldäck.

  • 2h                        3 950 kr för upp till 10 personer, därefter 395 kr/person
  • 3h                        4 950 kr för upp till 10 personer, därefter 495 kr/person

 

Vedbrasan - en liten bit upp på berget

I en skogsglänta har vi en annan av våra vedeldade anläggningar - Vedbrasan. Här finns en vedeldad badtunna, vedeldad bastu, eget altandäck och omklädningsrum. Vedbrasan ligger längst ner på berget, och är därför lite enklare att ta sig till, samt att den ligger helt avskilt från de andra avdelningarna.

  • 2h                        3 950 kr för upp till 10 personer, därefter 395 kr/person
  • 3h                        4 950 kr för upp till 10 personer, därefter 495 kr/person

 

Partylimousinebuss - ett måste för att komma i rätt stämning

Vi har stans häftigaste partylimousinebuss. Med rök, lasershow, en enorm musikanläggning och extra allt. Vi hämtar dig och ditt sällskap på avtalad plats och tid inne i Göteborg. Kontakta oss för prisuppgift.

 

Möhippa och Svensexa Deluxe - läs mer här!

Lämna din e-post och tävla om en spaweekend för två!


You are now subscribed