För den som söker något utöver det vanliga när det gäller konferens och boende, är Treetop en gömd pärla som erbjuder en upplevelse utöver det förväntade.
Mitt bland träden på berget möts du av en familjär känsla, fin standard och en lekfull atmosfär.
Detta är något som den återkommande gästen Göran Grell, VD och ägare på RK Travel Group, verkligen kan intyga.

– Den personliga servicen, flexibiliteten och det förtrollande läget är det som verkligen skiljer Treetop från andra konferensanläggningar, säger Göran.

 

Göran rk travel– Treetop blir inte bara en plats att konferera på, utan en destination i sig själv. Det är härligt och spännande att få njuta av utsikten från hotellet och att vara omgiven av träden, säger Göran Grell.

På väg till Hisingen är det svårt att tro att man ska mötas av ett hotell med den utsikten. Göran menar att det nästan känns som att kliva in på ett hotell i södra Europa och med Tonys familj som en del av personalen skapas en helt annan atmosfär än man är van vid på andra konferensanläggningar.

– Det blir en personlig touch, vilket jag verkligen gillar.

Den andra gången som Göran besökte Treetop var han en del av ett gäng på 30 personer. Under deras konferens hade de förmånen att bo i den nya delen av hotellet. Treetop är ett mindre hotell där inget rum är det andra likt. Enligt Göran är det just det som gör det spännande, det blir en kontrast till de raka korridorerna och de identiska rummen som man är van vid. Han beskriver att den fina standarden skapar en härlig känsla.

– Enligt mig är Treetop det ultimata valet för en mindre grupp som vill undvika den stereotypa hotell- och konferensupplevelsen och i stället utforska något mer personligt och avskilt. Ett perfekt ställe om man vill vara lite hemlig, avslutar Göran Grell.