UTSIKTEN - TREETOP BERGSPA

Njut av UTSIKTEN med vedeldad bastu och badtunna. Och en magnifik utsikt över Göteborg.

  Utsikten

  Gruppriser för vårt Bergspa

  Välkommen till stan's häftigaste venue för grupper!

  I prislistan nedan ser du kostnaden för olika gruppevenemang här på Treetop. Som grupp räknar vi 5 personer och uppåt. Är ni många går det att abonnera hela berget med alla fyra avdelningarna. Nedanstående priser gäller även möhippor, svensexor, företagsarrangemang, fester mm. Alla säsonger och väder har sin charm, och det är öppet året runt.

  Kronan - allra högst upp bland trädkronorna

  Högst upp på berget - bland trädkronorna - ligger vår största avdelning som kallas Kronan. Här omges du av en magisk utsikt och en ångbastu under en svajande stjärnhimmel. Här finns även en klassisk torrbastu, en stor uppvärmd utomhusjacuzzi, kallvattenkälla, lounge, soldäck och omklädningsrum. Musik finns både i loungen, altan, ångbastu, torrbastu och jacuzzi. I Kronan ingår projektor.

  • 2h
  10 425 kr för grupper från 1 till 15 personer, därefter 695 kr/person (dvs från 16 personer 695 kr/person)
  • 3h
  13 425 kr för grupper från 1 till 15 personer, därefter 895 kr/person (dvs från 16 personer 895 kr/person)

  Vedeldade anläggningar - 2 avdelningar med olika karaktär

  Mitt på berget ligger två anläggningar. Den ena avdelningen är mer ombonad med träd och buskar inpå knuten - den kallas Gläntan. Den andra avdelningen kallas Utsikten, och som namnet antyder har den magnifik utsikt över trädtopparna mot Göteborg. I båda avdelningarna finns en vedeldad bastustuga , en vedeldad badtunna och egen del av soldäck.

  • 2h
  5 950 kr för grupper från 1 till 10 personer, därefter 595 kr/person (dvs 11-20 personer 595 kr/person)
  • 3h
  7 950 kr för grupper från 1 till 10 personer, därefter 795 kr/person (dvs 11-20 personer 795 kr/person)

   

  Vedbrasan - en liten bit upp på berget

  I en skogsglänta har vi en annan av våra vedeldade anläggningar - Vedbrasan. Här finns en vedeldad badtunna, vedeldad bastu, eget altandäck och omklädningsrum. Vedbrasan ligger längst ner på berget, och är därför lite enklare att ta sig till, samt att den ligger helt avskilt från de andra avdelningarna.

  • 2h
  5 950 kr för grupper från 1 till 10 personer, därefter 595 kr/person (dvs 11-20 personer 595 kr/person)
  • 3h
  7 950 kr för grupper från 1 till 10 personer, därefter 795 kr/person (dvs 11-20 personer 795 kr/person)

  Partylimousinebuss - ett måste för att komma i rätt stämning

  Vi har stans häftigaste partylimousinebuss. Med rök, lasershow, en enorm musikanläggning och extra allt. Vi hämtar dig och ditt sällskap på avtalad plats och tid inne i Göteborg. 

  Limo kostar från 300 kr per person (om du bokat andra aktiviteter på hotellet i samband med körning). Minimumpris: 3000 kr

  Om du inte bokat på Treetop utan endast önskar boka vår Limo är kostnaden från 400 kr per person inom centrala delar av Göteborg (innerstaden). Minimum 6 000kr första timman (minimum 1 timma), andra timman 5 000kr.

  Priserna gäller upp till 15 personer, är ni fler be om offert.

  Möhippa/Svensexa Deluxe - i samarbete med Beach Center

  Boka hela berget!

  Kan endast bokas vardagar under 4 timmar. Min: 40 st personer, max 90 personer.

  Treetop Bergspa är en fantastisk upplevelse året runt. Men ibland kan vädret ställa till det för oss, vilket innebär att det vid extrem och/eller långvarig kyla kan frysa i duschar, WC och ångbastu uppe på berget. Jacuzzis och vedeldade bastuar fungerar dock alltid. Om något fryser finns det alternativa WC och duschar, och även en ångbastu i Harmony Spa nere i huvudbyggnaden.

  Vänligen observera att Treetop Bergsspa aldrig ingår när du endast bokar hotellrum. Däremot ingår det i många av våra paket.