Sov gott i våra sköna rum

Välj mellan enkel, dubbel, twin och superiorrum. Några med egen jacuzzi! I logipriserna ingår alltid fri entré till vårt fräscha gym och Harmony Spa i hotellbyggnaden.

Sov gott i våra sköna rum

Välj ett rum utifrån dina behov

På Treetop finns det flera olika boendealternativ:

 • Sju Dubbelrum - Superior i den nya byggnaden

Treetops nya läckra dubbelrum superior med en kingsize dubbelsäng och ett trendigt badrum, allt inspirerat av trädtopparna. Rummen är snyggt designade i Treetops signumfärger, med bekväma fåtöljer och snygga detaljer. Alla rum har smart-TV, samt kaffe- och tefaciliteter.

 • Tjugo Charmiga rum i hotellets ursprungliga byggnad

Här erbjuder vi enkelrum, dubbelrum standard, dubbelrum med egen jacuzzi, minidubbel och familjerum. De flesta av dessa rum har också egen balkong eller uteplats. Inredningen går i ljusa färger.

 • Fem Treetopstugor - för längre vistelser

Våra Treetopstugor är perfekta för semesterboende eller som företagsbostad. Stugorna är 35 kvm med två separata sovrum, ett kombinerat kök och vardagsrum, samt dusch och toalett. Huset har en egen ingång med en egen del av altandäck utanför. Det går att köpa till sängkläder, handdukar, frukost, spa samt städning vid utcheckning. Kontakta oss för bokning, villkor och priser.

 • Fyra Exklusiva bergsrum

När det är högtryck i stan öppnar vi också upp våra allra exklusivaste rum bland trädtopparna uppe på berget, med vidunderlig utsikt över Göteborg. Här finns rejäla uteplatser till alla rum.

Gemensamt för alla rumstyperna är sköna sängar, egen dusch/WC, trådlöst internet, TV och frukostbuffé med småvarmt.

Kommer du med bil finns gratis parkering utanför hotellet. Åker du kollektivt stannar buss 42 knappt hundra meter bort.

I logipriserna på vår hemsida ingår alltid fri entré till vårt fräscha gym samt Harmony Spa under receptionens öppettider. Harmony Spa ligger i hotellbyggnaden.

I Treetop restaurang har vi ibland events, spelningar och shower. De flesta av våra hotellrum ligger avskilda från restaurangen, men är du lättstörd så kontakta gärna receptionen för mer information. De flesta av våra events kan du läsa om på vår hemsida, under På gång på Treetop

PS. Om du inte bokat ett paket där entré till vårt fantastiska Treetop Spa ingår, så kan du köpa till det på plats på hotellet. Ta gärna en titt på våra förmånliga paket!

Paketerbjudanden

Lilla Treetop 1 natt

Lilla Treetop 1 natt

Njut av vårt mest populära paket med 1 övernattning och tillgång till Treetop Bergspa, högt upp bland trädtopparna mitt bland stammar, grenar och blad, samt mysiga Harmony Spa, som är placerad i hotellbyggnaden vid bergets fot. Med rofyllda relaxytor, bastu och inomhusjacuzzi. På kvällen serveras ni varsin trerätters middag i vår restaurang.

 • Treetop SPA - Högt upp bland trädtopparna
 • Harmony SPA
 • Trerättersmiddag
Boka ett förmånligt paket
Romantiska Treetop

Romantiska Treetop

Kär, nykär eller bröllopsnatt - för er som vill rå om varandra extra mycket har vi satt ihop det perfekta paketet. När ni bokar Treetops Romantiska paket väntar en välkyld flaska Cava, choklad och färsk frukt. Entré till Harmony SPA som är beläget i hotellet på markplan och entré till Treetop SPA högt upp bland trädtopparna! Tips: Överraska med rosor eller en spabehandling! Spa-avdelningarna har öppet 15:00-20.00. Paketet kan bokas med ankomst mellan måndag-lö

 • Treetop SPA - Högt upp bland trädtopparna
 • Flaska mousserat vin på rummet
 • Fruktfat med Choklad
Boka ett förmånligt paket
Övernattning med SPA!

Övernattning med SPA!

Boka övernattning och tillgång till Treetop Bergspa, mitt bland stammar, grenar och blad, samt mysiga Harmony Spa, som är placerad i hotellbyggnaden vid bergets fot, med rofyllda relaxytor, bastu och inomhusjacuzzi. Vakna sedan upp till en uppdukad frukostbuffé. Tips: Överraska med fruktfat, rosor eller en spabehandling! Spa-avdelningarna har öppet 15:00-20.00. Paketet kan bokas med ankomst måndag-lördag.

 • Treetop SPA - Högt upp bland trädtopparna
 • Entré Harmony SPA
 • Badrock och tofflor
Boka ett förmånligt paket
Stora Treetop SPA - 2 nätter

Stora Treetop SPA - 2 nätter

Två övernattningar med tillgång till Treetop Bergspa mitt bland stammar, grenar och blad, samt mysiga Harmony Spa som är placerad i hotellbyggnaden vid bergets fot. Båda kvällarna serveras en 3-rätters middag i vår restaurang och meny mejlas ut vid bokning. Observera att vissa avdelningar i Treetop SPA kan vara abonnerade under en viss tid och då kan man bli flyttad till en annan ledig avdelning i Treetop SPA. Är det fullt i Treetop SPA under en tid kan man vara i Harmony SPA tills det blir le

 • Treetop SPA - Högt upp bland trädtopparna
 • Trerättersmiddag
 • Badrock och tofflor
Boka ett förmånligt paket
Bubbling Sunday

Bubbling Sunday

Vårt romantiska paket för alla härliga söndagar för dig! Kanske har du jobbat, eller festat, och behöver koppla av lite! Njut i ett av våra dubbelrum med egen jacuzzi i badrummet och vid ankomst välkomnas du med fruktfat & choklad samt en flaska Cava! Badrummet har vacker stjärnbelysning och det finns både jacuzzibad samt en dusch. Rummen är inredda i harmoniska naturfärger, vackra tavlor, arbetsbord, balkong eller uteplats samt kaffe- och tefaciliteter. Börja veckan med att vakna upp utvila

 • Flaska mousserat vin på rummet
 • Fruktfat med Choklad
 • Badrock och tofflor
Boka ett förmånligt paket
Mats Westling showpaket med Treetop Bergspa 28/1

Mats Westling showpaket med Treetop Bergspa 28/1

Mats Westlings spelning på Treetop i januari 2022 blev succé, därför fortsätter vi traditionen med en spelning på samma dag 2023! I detta paket ingår: showbiljett Mats Westling 28/1 2023, övernattning i vald rumskategori, 2-rättersmiddag, entré till Treetop Spa, lån av badrock och tofflor. Kan endast bokas via hotellet.

 • Showbiljett Mats Westling
 • Tvårättersmiddag
 • Treetop SPA - entré
Boka ett förmånligt paket
Mats Westling showpaket 28/1

Mats Westling showpaket 28/1

Mats Westlings spelning på Treetop i januari 2022 blev succé, därför fortsätter vi traditionen med en spelning på samma dag 2023! Mats Westling slog igenom med låten “Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl. a Svensk radios mest önskade och spelade, låg dessutom högt på försäljningstopplistor. Genom ett flitigt turnerande och skivutgivande har han byggt upp en hängiven publik runt om i Norden och blivit en av de mest populära artisterna i sin genre.

 • Showbiljett Mats Westling
 • Tvårättersmiddag
Boka ett förmånligt paket

Lämna din e-post och tävla om en spaweekend för två!


You are now subscribed