Sov gott i våra sköna rum

Välj mellan enkel, dubbel, twin och superiorrum. Några med egen jacuzzi! När du bokar rum här på vår hemsida har du alltid 50% rabatt på vårt fräscha gym och Harmony Spa i hotellbyggnaden.

Sov gott i våra sköna rum

Välj ett rum utifrån dina behov

På Treetop finns det flera olika boendealternativ:

 • Sju Dubbelrum - Superior i den nya byggnaden

Treetops nya läckra dubbelrum superior med en kingsize dubbelsäng och ett trendigt badrum, allt inspirerat av trädtopparna. Rummen är snyggt designade i Treetops signumfärger, med bekväma fåtöljer och snygga detaljer. Alla rum har smart-TV, samt kaffe- och tefaciliteter.

 • Tjugo Charmiga rum i hotellets ursprungliga byggnad

Här erbjuder vi enkelrum, dubbelrum standard, dubbelrum med egen jacuzzi, minidubbel och familjerum. De flesta av dessa rum har också egen balkong eller uteplats. Inredningen går i ljusa färger.

 • Fem Treetopstugor - för längre vistelser

Våra Treetopstugor är perfekta för semesterboende eller som företagsbostad. Stugorna är 35 kvm med två separata sovrum, ett kombinerat kök och vardagsrum, samt dusch och toalett. Huset har en egen ingång med en egen del av altandäck utanför. Det går att köpa till sängkläder, handdukar, frukost, spa samt städning vid utcheckning. Kontakta oss för bokning, villkor och priser.

 • Fyra Exklusiva bergsrum

När det är högtryck i stan öppnar vi också upp våra allra exklusivaste rum bland trädtopparna uppe på berget, med vidunderlig utsikt över Göteborg. Här finns rejäla uteplatser till alla rum.

Gemensamt för alla rumstyperna är sköna sängar, egen dusch/WC, trådlöst internet, TV och frukostbuffé* med småvarmt.

Kommer du med bil finns gratis parkering utanför hotellet. Åker du kollektivt stannar buss 42 knappt hundra meter bort.

När du bokar rum på vår hemsida har du alltid 50% rabatt på entrén till vårt fräscha gym samt Harmony Spa. Harmony Spa ligger i hotellbyggnaden. OBS! Vissa dagar måste service utföras i Harmony Spa och då måste vi tyvärr stänga spat. Kontakta oss om ni har några frågor.

Vänligen observera att Treetop Bergsspa inte ingår när du endast bokar rum. Däremot ingår det i många av våra paket. Treetop Bergsspa ligger uppe bland trädtopparna. 

I Treetop restaurang har vi ibland events, spelningar och shower. De flesta av våra hotellrum ligger avskilda från restaurangen, men är du lättstörd så kontakta gärna receptionen för mer information. De flesta av våra events kan du läsa om på vår hemsida, under På gång på Treetop

PS. Om du inte bokat ett paket där entré till vårt fantastiska Treetop Spa ingår, så kan du köpa till det på plats på hotellet. Ta gärna en titt på våra förmånliga paket!

* OBS! När vi har få gäster erbjuds du i stället en frukostbricka.

Paketerbjudanden

Lilla Treetop 1 natt

Lilla Treetop 1 natt

Njut av vårt mest populära paket med 1 övernattning och tillgång till Treetop Bergspa, högt upp bland trädtopparna mitt bland stammar, grenar och blad, samt mysiga Harmony Spa, som är placerad i hotellbyggnaden vid bergets fot. Med rofyllda relaxytor, bastu och inomhusjacuzzi. På kvällen serveras ni varsin trerätters middag i vår restaurang.

 • Treetop SPA - Högt upp bland trädtopparna
 • Harmony SPA
 • Trerättersmiddag
Boka ett förmånligt paket
Romantiska Treetop

Romantiska Treetop

Kär, nykär eller bröllopsnatt - för er som vill rå om varandra extra mycket har vi satt ihop det perfekta paketet. När ni bokar Treetops Romantiska paket väntar en välkyld flaska Cava, choklad och färsk frukt. Entré till Harmony SPA som är beläget i hotellet på markplan och entré till Treetop SPA högt upp bland trädtopparna!

 • Treetop SPA - Högt upp bland trädtopparna
 • Harmony SPA
 • Flaska mousserat vin på rummet
Boka ett förmånligt paket
Övernattning med SPA!

Övernattning med SPA!

Boka övernattning och tillgång till Treetop Bergspa, mitt bland stammar, grenar och blad, samt mysiga Harmony Spa, som är placerad i hotellbyggnaden vid bergets fot, med rofyllda relaxytor, bastu och inomhusjacuzzi. Vakna sedan upp till en uppdukad frukostbuffé. Tips: Överraska med fruktfat, rosor eller en spabehandling! Spa-avdelningarna har öppet 15:00-20.00. Paketet kan bokas med ankomst fredag eller lördag.

 • Treetop SPA - Högt upp bland trädtopparna
 • Harmony SPA
 • Badrock och tofflor
Boka ett förmånligt paket
Harmonypaket

Harmonypaket

Koppla av från vardagen mitt i veckan och unna dig och din vän en skön spaövernattning med tillgång till vårt mysiga Harmony Spa som ligger i hotellets huvudbyggnad. Ni får tillgång till vår sköna jacuzzi, bastu och relaxytorna i Harmony. Ni serveras en enklare tvårätters middag och i priset ingår även en flaska vin eller fyra öl (eller alkoholfritt alternativ om ni föredrar det förstås). Välkommen till Treetop och Harmony Spa – en paus mitt i den hektiska vardagen.

 • Harmony Spa
 • Tvårätters middag (enkel)
 • En flaska vin eller 4 öl till middagen
Boka ett förmånligt paket
Stora Treetop 2 dygn

Stora Treetop 2 dygn

Två övernattningar med tillgång till Treetop Bergspa mitt bland stammar, grenar och blad, samt mysiga Harmony Spa som är placerad i hotellbyggnaden vid bergets fot. Båda kvällarna serveras en 3-rätters middag i vår restaurang och meny mejlas ut vid bokning.

 • Treetop SPA - Högt upp bland trädtopparna
 • Trerättersmiddag
 • Harmony SPA
Boka ett förmånligt paket
Bubbling Sunday

Bubbling Sunday

Vårt romantiska paket för alla härliga söndagar för dig! Kanske har du jobbat, eller festat, och behöver koppla av lite! Njut i ett av våra dubbelrum med egen jacuzzi i badrummet och vid ankomst välkomnas du med fruktfat & choklad samt en flaska Cava! Badrummet har vacker stjärnbelysning och det finns både jacuzzibad samt en dusch. Rummen är inredda i harmoniska naturfärger, vackra tavlor, arbetsbord, balkong eller uteplats samt kaffe- och tefaciliteter.

 • Flaska mousserat vin på rummet
 • Fruktfat med Choklad
 • Badrock och tofflor
Boka ett förmånligt paket