Sov gott i våra sköna rum

Välj mellan enkel, dubbel, twin och superiorrum. Några med egen jacuzzi!

Sov gott i våra sköna rum

Välj ett rum utifrån dina behov

På Treetop kan du bo i allt från enkelrum till superiorrum med egen jacuzzi. Valet är ditt. Gemensamt för alla rumstyperna är sköna sängar, egen dusch/WC, trådlöst internet, TV och frukostbuffé med småvarmt. Många av rummen har också egen balkong eller uteplats.

Våra allra exklusivaste rum finns bland trädtopparna uppe på berget, med vidunderlig utsikt över Göteborg. Här finns rejäla uteplatser till alla rum.

Kommer du med bil finns gratis parkering utanför hotellet. Åker du kollektivt stannar buss 52 knappt hundra meter bort.

PS. Ta gärna en titt på våra förmånliga paket!

Paketerbjudanden

Amazing Retreat

Amazing Retreat

Upplev vårt romantiska hotellrum med egen Jacuzzi, vårt avkopplande Harmony SPA & Kvällsmat. Checka in i ett av våra fantastiska hotellrum med egen Jacuzzi! Vi välkomnar dig med god frukt och mousserat vin på rummet vid ankomst. När ni är redo kan ni njuta i vårt Harmony SPA med mysiga relaxytor, uppvärmd jacuzzi och bastu för att sedan varva ner med varsin 20 minuters Klassisk Svensk Massage. Mellan klockan 16.00-19.30 måndag till fredag är ni välkomna till Restaurangen för härli

  • Frukostbuffé
  • Fruktfat med Choklad
  • Flaska mousserat vin på rummet
Boka ett förmånligt paket
Bubbling Sunday

Bubbling Sunday

Vårt romantiska paket för alla härliga söndagar för dig! Dubbelrum med egen Jacuzzi i badrummet och vid ankomst välkomnas du med rostbiff & potatissallad samt en flaska mousserat vin! Badrummet har vacker stjärnbelysning och det finns både Jacuzzibad samt en dusch. Rummen är inredda i harmoniska naturfärger, vackra tavlor, arbetsbord, balkong eller uteplats samt kaffe- och tefaciliteter. Vakna upp utvilad till en uppdukad frukostbuffé och fundera på dagens äventyr!

  • Frukost i boende
  • Flaska mousserat vin på rummet
  • Morgonrockar
Boka ett förmånligt paket

Lämna din e-post och tävla om en spaweekend för två!


You are now subscribed