Redan år 1984 föll Tony pladask för det område som skulle bli Treetop Spa, Hangout & Hotel. På den tiden hette hotellet St Jörgens HotellTony Lindström och bestod av den lilla byggnaden till vänster, om du står på gatan framför hotellet.

Genom åren har hotellet byggts ut och under de senare åren med störst fokus på det Tony älskar mest av allt - vatten i alla dess former. Treetops bergspa är helt unikt, med jacuzzis och vedeldade bastuar längs med hela berget. Och i bygget som är klart under 2020 blir det både bassänger och jacuzzis, och ännu mer behandlingsytor för spalystna gäster.

- Jag är en entreprenör uti fingerspetsarna, säger Tony och skrattar. Treetop är min dröm som nu håller på att förverkligas, ett ställe för glädje, gemenskap och njutning. Ett roligare spa helt enkelt.

I dagsläget finns det ca 25 hotellrum på anläggningen, några i den gamla byggnaden, och våra mest exklusiva rum uppe på berget, bland trädkronorna. Snart utökas det med 7 rum i den nybyggda delen, rum som kommer att bli något alldeles extra. Tanken är att flytta ner berget och in i byggnaden, och skapa ett gemensamt koncept för hela anläggningen. Till vår hjälp har vi haft designers från välrenommerade Stylt Trampoli som lagt grunden.

Treetop Spa är ett familjedrivet hotell, där Tony och hans hustru Silvana jobbar i verksamheten. Under åren har hotellet också hetat Elisero Hotell och Aquarius Spa.