Välkommen på Dagspa hos oss på Treetop!

 

Här har vi ett fantastiskt erbjudande till alla goa Göteborgare (och alla andra också förstås): kom och njut av vårt fantastiska bergspa med jacuzzi, kall källa, bastu och generösa solterrasser. Högt upp bland trädtopparna, och med magnifik utsikt över Göteborg. Oavsett väder är det lika läckert, vi lovar!

 

  • Öppettider Dagspa: fredag-lördag 15.00-20.00
  • Pris/person: 695 kr, inklusive handduk, badrock & tofflor, för 2,5 timmar.
  • Restaurangen i hotellbyggnaden är öppen samma tider
  • Någon av utomhusbarerna är oftast öppen

Boka senast en dag innan. Mail: [email protected], eller ring: 031-55 39 81.
Dagspa är alltid på någon av de fyra avdelningarna i vårt Bergspa: Kronan, Utsikten, Gläntan eller Vedbrasan. Alla med sin egen charm. Vill du veta vilken avdelning som är öppen när du bokat, ring oss dagen innan!

 

Åldersgräns: 15 år.

OBS! Är ni ett sällskap på fler än fyra personer behöver ni abonnera en egen avdelning. Mer information finns här på vår hemsida.

 

Treetop Bergspa är en fantastisk upplevelse året runt. Men ibland kan vädret ställa till det för oss, vilket innebär att det vid extrem och/eller långvarig kyla kan frysa i duschar, WC och ångbastu uppe på berget. Jacuzzis och vedeldade bastuar fungerar dock alltid. Om något fryser finns det alternativa WC och duschar, och även en ångbastu i Harmony Spa nere i huvudbyggnaden.